Kimono in the Clouds

Vilkår


Handelsbetingelser og vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kimono in the Clouds.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og kimono-clouds.com

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Kimono-clouds.com. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Kimono-clouds.com side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport.
Levering af varer fra Kimono-clouds.com anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med G Porto i samarbejde med Post Danmark. Leveringstid indenfor1-4 hverdage.

Pakker som ikke er afhentet indenfor afhentningsfristens udløb, vil blive sendt retur til os. I sådanne tilfælde opkræver vi et returfragt og ekspeditionsgebyr på 39-49.00 kr. som vil blive trukket fra kundens returbeløb. Disse vilkår gælder også ved forkert oplyst leveringsadresse.

Fragtsats.
Fri fragt til Danmark og Sverige på alle kimonoer og andre samlet varekøbt på over 700,-kr.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Kimono-clouds.com overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kimono-clouds.com skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kimono-clouds.com

Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kreditkort og Paypal. Det er gebyrfrit at betale med betalingskort hos kimono-clouds.com
Alle priser på web-adressen www.kimono-clouds.com - er i danske kroner og inkl. Moms.

Moms:
Vare på www.kimono-clouds.com sælges inklusiv brugtmoms. Dvs. at varene i sælges efter de særlige regler for brugte varer. Køber kan ikke fradrage købsmomsen.

Fortrydelsesret:
kimono-clouds.com yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vare kan også returneres til vores butik sammen med kopi af fakturaen, indenfor 14 dage.
Der gøres opmærksom på, at returretten IKKE glæder beklædning der har været anvendt og evt. har parfume rester el. lign. på sig.

Returvarer bedes sendt til:

Kimono in the Clouds
Badstuestræde 15, 1. th.
1209 københavn K

Gavekort  - (endnu ikke tilgængeligt)
Gave kort købt på kimono-clouds.com kan kun bruges i Kimono in the Clouds' fysiske butik. Udskrives kun i danske kroner, udløber efter 5 år og kan ikke byttes til kontanter.

Forbehold:
kimono-clouds.com tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Informationerne på kimono-clouds.com kan indeholde tekniske fejl eller typografiske fejl. Information på kimono-clouds.com kan ændres uden varsel.

Your bag is empty
Discover our collection